Dejta rika män? 5 måsten om du vill träffa rika män!

Så du vill dejta rika män?

Det är mycket skitsnack om “gold diggers”, men män med resurser har varit attraktiva för kvinnor sedan vi bodde i grottor.

Det är naturligt, det finns ingen anledning att ha dåligt samvete.

Låt oss börja från grunden och sedan gå in på var och hur du kan träffa rika män:

1. Det är naturligt för en kvinna att vilja dejta rika män:

Sedan tusentals år har kvinnor lockats till män med resurser. Förr i tiden tog den starka och effektiva jägaren hem en trevlig hög med mat och andra resurser till kvinnan och familjen. Magarna var fulla, grottan var bra utrustad och livet var bra.

Även i dagens värld föredrar kvinnor män med resurser (no shit, Sherlock):

I studier har det visats att även om en kvinna tjänar mycket pengar vill hon ha en man som tjänar ÄNNU MER pengar än henne. Par där kvinnan tjänar mer pengar tenderar att skilja sig oftare än par där mannen tjänar mer pengar (eller par som tjänar ungefär samma).

Ett sådant fenomen existerar inte hos män, så det är en djupt rotad egenskap hos kvinnor att vilja ha en man med resurser.

2. Goda nyheter: DU behöver inte vara rik eller karriärinriktad för att förföra en rik man

Som nämnts tidigare kan en man som tjänar lite ha svårigheter att locka en kvinna som tjänar mer än mannen.

Men en man med pengar har inte sådana krav på en kvinna.

Män har alltid varit jägare och resurssamlare och de flesta människor har inget emot att ha det så. Det är i princip mot en kvinnas karaktär att ge sig ut i flera dagar och jaga mat (och att samtidigt ta livshotande risker).

Så tvivla inte. Även om samhället och medierna i dessa dagar pressar på för 100% jämställdhet, så måste du inte på något sätt “tävla” med killen om att vara väldigt karriärdriven. Vi har alla hört historier om högstatus män (kungligheter, fotbollsstjärnor, filmstjärnor) som träffar kvinnor som arbetar som servitriser, flygvärdinnor och med andra vanliga jobb. Det är något annat som de letar efter i en kvinna:

3. Vad söker rika män efter i kvinnor?

Män, och särskilt rika män som är högt värderade på dejtingmarknaden, värderar främst kvinnans skönhet och ungdom (vilka båda är tecken på fertilitet). Så om du vill få tag i en rik kille så måste du vara snygg.

Män som kan välja vem de dejtar kommer nästan alltid välja den yngre och fertila kvinnan. Vi ser det hela tiden bland kändisar och män med hög status och inkomst. Även om mannen inte planerar att skaffa barn, är män biologiskt programmerade för att söka ungdom, skönhet och en attraktiv proportion mellan höft och midjemått hos en kvinna.

Vad mer? Det måste finnas något annat än bara utseende?

Rika män blir kontaktade av alla typer av snyltare som försöker få sin del av deras resurser. Så vad han inte vill ha är någon manipulerande gold digger. Så om du utstrålar tillförlitlighet, bra.

Anta inte heller att han kommer betala allt (när ni börjar dejta). Även om ni åker till baren i hans Porsche, sitt inte bara där med lek med ditt hår när det är dags att betala notan. Vi är i Västeuropa och det är 2019, så sträck dig i alla fall efter din plånbok som om du tänker betala. Han kommer förmodligen att stoppa dig, men du visar åtminstone att du är villig att betala din del av notan.

Män tenderar även att värdera något som är svårt att få. Så visa inte tecken på att du är för lätt att få (med sex). Om du är ute efter att ha ett seriöst förhållande med en kille har du definitivt inte sex på första dejten.

4. Bästa dejtingsidorna för att träffa rika män?

Det har funnits några miljonär- eller “sugar daddy”-dejtingsidor där ute de senaste åren, men de fungerar vanligtvis inte. De är lite för ytliga och de killar som faktiskt har pengar besöker dem inte. Det är bättre att prova lite mer “vanliga” men ändå exklusiva dejtingsidor.

Elitsinglar.se – den här är bra för att hitta ett seriöst förhållande. Deras typiska medlem är över 30 år och högutbildad och/eller mycket karriärinriktad. Massor av rika killar.

Eller kolla in vår lista över de bästa dejtingsidorna för att hitta andra bra och populära webbplatser.

När du söker efter rika män på dejtingsidor, leta bara efter yrken och hobbys som signalerar hög inkomst.

5. Bästa ställena “offline” för att träffa rika män?

För det första, vilka är de rika männen i Sverige?

Det är bra att veta vem du letar efter:

Om det är kille som skapat sin egen framgång (och inte ärvt pengarna) kan de till exempel vara:

  • professionella idrottare
  • entreprenörer
  • banktjänstemän
  • VD:s och andra ledande personer i företag
  • läkare, advokater (om dessa yrken är rika nog för dig)

Framgångsrika män brukar generellt vara högpresterande både på och utanför kontoret:

Du behöver inte nödvändigtvis börja spela hästpolo eller golf, eller bli flygvärdinna i business class för att komma nära rika män. Gå bara till något av de dyrare gymmen om du vill träffa dem dagligen.

Sedan är det dags att komma i en situation där en konversation kan komma igång.

Närma dig inte din målkille på ett romantiskt sätt eller med fåniga raggningsrepliker. Gå bara fram och fråga något neutralt. Som “vet du var X är?” eller “är du klar med den här maskinen?” (på gymmet). Då kommer killen att fortsätta samtalet om han är intresserad, och så småningom frågar han förmodligen efter ditt nummer.

Undvik även att bära hörlurar när du är på en plats med potentiellt rika killar. Du vill vara lättillgänglig.

Slutsats

Om du vill dejta rika män måste du komma ihåg ett par saker:

Du behöver inte “tävla” med honom i hur upptagen du är med din egen karriär. Män värderar inte sådana egenskaper hos en kvinna.

Du behöver inte pumpa upp dina läppar med botox eller ha dyra handväskor:

Du behöver bara ha en fertil proportion mellan höft och midjemått, ett vackert ansikte och visa tecken på att vara “fru-material”, och då kan du få den kille du vill ha.

Vilka är dina erfarenheter av att dejta rika män? Bra eller dåligt? Lämna en kommentar nedan!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *