Betala när det finns gratis dejting?! (+ Topp 3 gratis dejtingsidor)

I den här artikeln förklarar Dejtmeister allt du behöver veta om gratis dejting.

Nu för tiden finns det många datingtjänster – de flesta är betaltjänster men det finns även gratis dejtingsidor där ute.

Så varför skulle du ens tänka på att betala om det finns gratis?

Vi ska först prata lite om det, och sedan får du våra topp 3 gratis dejtingsajter.

Gratis dejtingsida eller betald? (män, det här måste ni veta!)

Det är självfallet ett enkelt och snabbt sätt att starta sin dating på en gratis dejtingsida.

Men i det långa loppet, om du har svårt att hitta den rätta så bör du kanske överväga att testa betalda dejtingsajter. Många tänker envist nog ”jag tänker inte betala för en jäkla datingsajt!” men om du inte hittar en partner, kanske det är värt att släppa på den principen litegrann.

Tänk på det så här:

Om du åker in till stan och tar 2 öl, så är det redan uppe i ungefär vad det kostar att ha ett medlemskap på en betald datingsajt. Och om man ska vara lite mer realistisk ”2 öl”? Det blir nog snarare 7 öl, och ett stopp på Sibylla, sen en Minitaxi hem – och där har du kostnaden för ett helt år betald.

Här är en till riktigt bra anledning för snubbar att använda betalda sajter:

Det är vanligt att kvinnor på gratis sajter blir bombade med meddelanden av andra snubbar, och många av meddelanden är inte särskilt charmiga. Vilket gör att kvinnorna ofta är de första att rymma till sajter med högre kvalitet. Gratis sajter är också lockande för alla typer av lurendrejare och scammare som låtsas vara något de inte är.

Så det finns bra och dåliga sidor av gratistjänster. Vi försöker inte säga att man inte kan hitta sin livspartner eller ett one night stand på en gratis sajt, men om du inte lyckas kan det vara värt att veta att de bästa singlarna kan gömma sig på någon av betal-sajterna.

Gratis dejtingsidor i Sverige – Våra 3 bästa

Låt oss inte glömma att gratis är gratis och att du enkelt kan starta gratis dating utan att tveka och utan att tänka på att betala.

Här kommer våra 3 rekommendationer för gratis kontaktsidor:

1. Happypancake – En solid gratis dejtingsida

gratis dejtingsidor

Med över 500 000 skapade profiler i Sverige genom åren, är Happy Pancake en riktigt bra gratis dejtingsajt. Den är särskilt populär för 25 – 46-åringar men det finns självfallet singlar från alla åldersgrupper här, så länge du är över 18 år gammal.

Det går snabbt och lätt att registrera en profil. Du behöver bara ha en profiltext på minst 200 ord och max 2000 ord för att berätta lite om dig själv och vad du letar efter.

Registrera dig gratis på under en minut: Happypancake.com

2. OkCupid – För unga artistiska singlar

gratis dejtingsida

OkCupid är en internationell dating sajt som också är gratis. Den har vissa funktioner som kostar pengar, men man kan skicka meddelanden till andra med gratisversionen. Den visar i procent hur bra man matchar med personen vars profil man tittar på. Ju högre siffran är desto bättre matchar ni två varandra. Så det är bra att vara ärlig när man fyller i sin profil!

De flesta av användarna är från USA, Canada, Storbritannien och Tyskland men det finns även Svenskar där och särskilt är det singlar från Stockholm. Det är enkelt att kolla runt bland singlar i andra städer och länder om man tänker resa någonstans och vill hitta en semester-romans i förväg.

Användarna på den här sidan drar lite åt det alternativa hållet – och är ofta intresserade av konst, kultur och andra urbana ämnen. Om du är en hip singel i Stockholm och är i 20-30 års åldern – spana in den här sidan!

3. Badoo – Gratis dejting för unga över hela världen

Badoo är en gigantisk internationell plattform för dejting och för att hitta nya vänner. Den är mestadels baserad på foton, precis som vår favorit dejtingapp Tinder. Man får se en persons foto och man kan ge den ett hjärta om man gillar eller ett kryss om man inte gillar. Om du letar efter människor med lite mer seriösa intentioner bör du hålla dig till alternativ 1 eller 2 från den här artikeln.

Badoo har fått en del dålig press och dåliga omdömen på internet eftersom de har en aggressiv marknadsföringsstrategi. De uppmuntrar dig att länka ditt Facebook-konto och andra sociala medier till deras sajt i hopp om att du skall bjuda in dina vänner.

Det är mestadels unga människor på sidan, så om du är under 25 och letar efter någon att hänga och ha kul med, kolla in den här sidan.

Några sista ord om gratis dating

Det är enkelt att spana in alla de här sajterna, var så god och testa dem allihop!

Men det finns ingen tvekan om att det inte finns en bättre gratis dejtingsida än Happy pancake; den har flest användare, är helt gratis och du behöver inte länka din Facebook eller andra konton till den.

Om de här sajterna inte verkar vara något för dig så kan det vara värt att kolla in en betal-sajt (och skippa en dyr utekväll).

Vill du dela med dig av dina erfarenheter av gratis nätdejting? Lämna gärna en kommentar!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *